Logo Aethera

Over Aethera

Positionering - Visie - Missie - Waarden

Logo Aethera

POSITIONERING

Aethera, verspreiding van essentiële oliën met specifiek chemotype in gemeenschappelijke ruimten.

VISIE

Wij zijn bekommerd om gezondheid en welzijn, maar ook de toekomst van onze planeet laat ons niet onverschillig.

MISSIE

Aethera introduceert een innovatief systeem voor de verspreiding van essentiële oliën met specifiek chemotype voor zowel preventieve als genezende doeleinden. Zo krijgen alle aanwezigen in gemeenschappelijke ruimten de kans om gezonde lucht in te ademen.

WAARDEN

  • Ethisch: we zijn trouw aan onszelf en ons gevoel, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. We komen onze beloftes en verbintenissen na in complete vertrouwelijkheid.
  • Lef: we durven kansen te grijpen, vooruit te gaan en dingen te ondernemen.
  • Efficiëntie: we proberen ons doel op de efficiëntste manier en met zo weinig mogelijk kosten te bereiken.
  • Kwaliteit: we willen alles meteen goed doen, speuren telkens naar eventuele fouten en tekortkomingen en proberen onszelf voortdurend te verbeteren.
  • Innovatie: wij streven voortdurend naar verandering. De gekke ideeën van vandaag kunnen uitgroeien tot de nieuwe producten en diensten van morgen.
  • Motivatie: wij doen er alles aan om een werkomgeving te creëren waarin elk individu zijn mogelijkheden kan ontplooien om zo volledig tot zijn recht te komen. Een omgeving waarin vertrouwen en steun altijd centraal staan.
  • Teamspirit: samenwerking is de efficiëntste, productiefste en leukste werkwijze. Samenwerking zorgt voor interactie. Ook al gaat het alleen soms sneller, samen kunnen we meer.

Ervaring

Precisie-apparatuur - Essentiële oliën

Precisie-apparatuur

Een van onze partners, al meer dan 30 jaar specialist in materiaal voor machines en industriële uitrusting, verrijkt ons met zijn praktische ervaring in de meest uiteenlopende domeinen van de industriële wereld. Via zijn netwerk van contacten in deze sector selecteert hij de ideale partners en onderaannemers voor de productie en het gebruik van alle onderdelen van het verstuivingssysteem, van stukken gemaakt door een specialist in endoscopie en micromechanica (tot 100 mm nauwkeurig) tot verflagen en de behandeling van metalen oppervlakken.

Essentiële oliën

Aethera kan genieten van de ervaring van medewerkers die gedurende meer dan 20 jaar ongeëvenaarde kennis hebben verworven van kwekers van hoogwaardige planten voor de productie van essentiële oliën, distilleerders, bevoorradings- en distributiekanalen, en grote klanten van over de hele wereld.

Aethera sprl / bvba
Business Park-Station
Avenue du Commerce 2 Handelslaan
Enghien 7850 Edingen (Belgium)

Tel.: +32(0) 2 325 07 38
Fax: +32(0) 2 325 07 39

Mail: info@Aethera.be

Logo Aethera